El passat dijous 9 de maig, la Consuelo Fuentes, autora del projecte Grafisme Creatiu, ens va explicar què és el grafisme creatiu, les seves diferències amb la grafomotricitat, la seva filosofia i els seus objectius i també els seus beneficis.

La proposta està basada en les investigacions i els estudis sobre neuroeducació, dels que es dedueixen que el cervell aprèn amb allò que l’emociona.

video-grafismo-creativo_webinar

Webinar de Grafisme Creatiu

Recupera el vídeo de la sessió per escoltar la Consuelo de primera ma i comprendre com és, com s’estructura i com es treballa el grafisme creatiu en l’Educació Infantil.

Més notícies d'educació

Sant Jordi 2025 ACTIVITATS

Celebra Sant Jordi amb les millors activitats per a l'aula!

2025-04-02

Aquest 23 d'abril, volem que el Dia de Sant Jordi sigui una experiència educativa única per a l’alumnat de Primària. Per això, hem creat uns dossiers d'activitats especials, adaptats a cada cicle, perquè pugueu aprofitar al màxim aquesta diada tan especial i fomentar l'amor per la lectura i la literatura a les aules.

Más de cien docentes comienzan la aventura Tiimi__

Més de cent docents comencen l'aventura Tiimi_

2024-11-04

Més de cent docents i equips directius de centres educatius de tot Espanya han iniciat la primera edició de Tiimi_, el nou servei de desenvolupament de talent creat pel Grupo Anaya i el laboratori d’aprenentatge radical TeamLabs.

Claves para evitar problemas de inclusión y diversidad en el aula

Què diu la nova Ordenació Curricular sobre la inclusió a l’aula

2022-02-28

La publicació el 1990 de la Llei Orgànica d’Ordenació General del Sistema Educatiu (LOGSE) va obrir les escoles a la diversitat, va assentar els principis de normalització i integració, i va introduir per primer cop el concepte Necessitats Educatives Especials (NEE). Des d’aquell moment, les lleis educatives han anat incorporant nous conceptes i han evolucionat cap a la inclusió a l’aula. L’última aproximació la trobem a la Llei Orgànica 3/2020, de 29 de desembre, la LOMLOE.